SketchUp Pro

SketchUp Pro 2023

Najbolj intuitiven način za oblikovanje, dokumentiranje in komuniciranje vaših idej v 3D

Naredite vse enostavneje

SketchUp je uporaben že od prvih idej oblikovanja vse do zaključka projekta. Skice, idejne zasnove, razvoj oblike, detajliranje, dokumentiranje - kadarkoli potrebujete načrte, potrebujete SketchUp Pro.

 • Hitro postanite dobri

  Kdo je že kdaj želel uporabljati zapleteno orodje? SketchUp velja za najbolj intuitivno in enostavno 3D modelirno rešitev, ki jo boste našli.

  Razmišljajte v 3D

  SketchUp smo oblikovali tako, da se zdi kot podaljšek vaše roke. Tako lahko rišete karkoli, kakorkoli.

  Izdelajte natančne, zelo natančne modele

  Ker je SketchUp natančen do tisočink milimetra, lahko oblikujete in načrtujete s tako natančnostjo, kot jo potrebujete.

 • Izdelajte natančne risbe v merilu

  SketchUp ni namenjen samo 3D modeliranju. Z modulom LayOut lahko narišete 2D načrte, prereze, detajle, oznake, napise in še mnogo drugega. Ko se spremeni vaš model, se spremenijo tudi načrti. Preprosto.

  Izdelajte predstavitev projekta

  S pomočjo LayOuta oblikujte svoje liste, skice, vektorske ilustracije in prosojnice: karkoli, da razložite karkoli.

  Izdelajte privlačne sprehode

  Uporabite SketchUp Pro, da spremenite svoj model v animiran sprehod ali prelet, ki pojasni prav vsako podrobnost projekta.

Zmogljiva preprostost

 • Najdite 3D model česarkoli

  Potrebujete pečico za kuhinjo, ki jo oblikujete? Avtomobil, da ga postavite preh hišo? Nosoroga za živalski vrt? Poiščite jih v 3D Warehouse, največji zbirki brezplačnih 3D modelov.

  Spremenite model v načrt

  Na koncu nekateri 3D modeli postanejo profesionalni 2D načrti za proizvodnjo. Dodatek LayOut v SketchUp Pro pomaga pri predstavitvi vašega projekta in izdela načrte, na katere boste ponosni.

  Prilagodite si SketchUp

  Dodatki za SketchUp Pro so orodja, ki rešujejo nekatere 3D modelirne težave, zaradi katerih bi mogoče za modeliranje porabili več časa kot je nujno. In na voljo jih je na stotine.

Pridružite se nam

Nakup SketchUp Pro

Cenik SketchUp 2023

SketchUp EDU

SketchUp Pro Studio za študente, dijake, profesorje.
Namenjen za nekomercialno uporabo v izobraževalnih procesih. Poleg orodij ki jih ponuja SketchUp Pro vsebuje tudi orodje Sefaira.


€ 53/1 leto
SketchUp Pro
Letna naročnina

SketchUp for web, SketchUp classic for desktop, LayOut, Style Builder, SketchUp Viewer for XR, SketchUp Viewer for Mobile, support, Trimble Connect for Business. learn.sketchup.com (PRO vsebine)€ 337/1 leto
SketchUp Studio
Letna naročnina

SketchUp for web, SketchUp classic for desktop, LayOut, V-Ray Rendering, Point Cloud, Style Builder, SketchUp Viewer for XR, SketchUp Viewer for Mobile, support, Trimble Connect for Business. learn.sketchup.com (PRO vsebine)
Samo Windows!


€ 722/1 leto


Cena ne vsebuje DDV.