V-ray

SketchUp vizualizacije najvišje kakovosti:

V-Ray za SketchUp je namenjen vsakemu oblikovalcu ali arhitektu, ki potrebuje realistične predstavitve svojih idej. Od začetnika do profesionalca, V-Ray vsebuje vsa orodja za izdelavo izjemnih vizualiozacij ali animacij vašega SketchUp modela.

Zakaj V-Ray za SketchUp?

“Dodatek V-Ray za SketchUp vam znotraj vašega priljubljenega 3D modelirnega orodja omogoča izdelavo tudi profesionalnih predstavitev, ki so najbolj veren približek bodočega izdelka”

Fotorealizem

S funkcijami kot so luči “true to life”, kamerami in vrhunskimi materiali, so vizualizacije z V-Ray resnične, kolikor je to le mogoče. Vsak projekt lahko vidite takega kot bo v resničnem svetu, preden ga zgradite.

Dajte življenje vašim predstavitvam

Uporabite naše pametne objekte – visokokvalitetne modele pohištva, dodatkov, ljudi in vegetacije. Novi brskalnik po knjižnici omogoča da objekte enostavno povlečete v vaš model.

Kako izdelam moj prvi render v SketchUp?

Izdelava vizualizacije je enostavna tako kot je enostavno modeliranje v SketchUpu. Hitro lahko preskočite iz modeliranja v postavljanje kamer ali osvetlitve. Ko enkrat spoznate delovanje dodatka V-Ray, je izdelava predstavitev enostavna.

Poglejte si kako …