NOVICE

Kategorije

Izobraževanje – BIM author

KREATIVNE PREDSTAVITVE S ARCHICADOM

Osvojite veščine, potrebne za izdelavo privlačnih arhitekturnih risb vašega projekta v programu Archicad. V tem tečaju si boste ogledali primere, kako učinkovito sporočiti svoj projektni namen naročniku, kolegom projektantom ali celo zunanjim svetovalcem. Spoznajte najboljše prakse in ustvarite močne ilustracije, diagrame ali samo odlično videti tlorise višin, ki se samodejno posodabljajo z razvojem projekta.

Ob koncu tečaja boste:

  • samozavestno ravnali s perspektivnimi in aksonometričnimi 3D projekcijami
  • ustvarjali 3D dokumente na podlagi tlorisa, aksonometrije in perspektive
  • nastavili samodejno posodabljanje tlorisov, prerezov in fasad
  • razumeli eksplodirane in projicirane aksonometrije
  • znali pripraviti tabelarične popise
  • znali ustvarjati  sončne študije

 

Tečaj – POVEZAVA 

Ta tečaj je namenjen naprednim uporabnikom programa Archicad, ki bi radi ustvarili zanimive arhitekturne risbe in predstavili svoje projekte na ustvarjalen, a avtomatiziran način. Na ta tečaj se vpišite, če želite popestriti svoje predstavitvene table in če želite izdelati enostavno razumljive tlorise, prereze, fasade in 3D dokumente svojega projekta.

Informacije o izvedbi
Spletni tečaj traja  1+2 tedna in bo vključeval 2 srečanji pod vodstvom inštruktorja v živo na platformi Microsoft Teams. Seje v živo bodo posnete in jih bo mogoče gledati na zahtevo do 12 tednov po zaključku zadnje seje v živo. Vsako srečanje v živo traja 3 ure z odmori, na katerih bo izvajalec usposabljanja prikazal različne tehnike, metode in delovne postopke programa Archicad ter odgovarjal na vaša vprašanja v sejah vprašanj in odgovorov. Udeležba na seji v živo NI obvezna, vendar je zelo priporočljiva za najboljšo izkušnjo usposabljanja.

Skupinski nakup
pred dvigom cen!
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds