NOVICE

Kategorije

Graphisoft PUBLIC ROADMAP

V sodobni dobi digitalne preobrazbe, kjer se gradbena industrija hitro razvija, je podjetje Graphisoft prvič razkrilo svoje načrte za prihodnje izboljšave in spremembe v njihovih naprednih rešitvah BIM. Uporabniki, ki so vedno željni novosti, so bili zainteresirani za podrobnosti o kratkoročnih in dolgoročnih ciljih podjetja. Še posebej pomembno je, da bodo uporabniki imeli priložnost vplivati na spremembe s svojo aktivnostjo na spletnih portalih Graphisoft ter s preizkušanjem beta verzij.

Graphisoft je prepoznan kot pionir in inovator na področju informacijskega modeliranja gradenj (BIM). Podjetje je zavezano k stalnemu izboljševanju svojih rešitev in zagotavljanju najnovejših tehnoloških trendov v gradbeni industriji. Na dogodku, namenjenem razkrivanju prihodnosti podjetja, so predstavili zanimive smernice, ki bodo oblikovale njihove prihodnje rešitve.

Med najpomembnejšimi trendi in izboljšavami, ki so jih napovedali, je povečano sodelovanje uporabnikov. Graphisoft si prizadeva vzpostaviti tesnejšo povezavo s svojo uporabniško skupnostjo in jih aktivno vključiti v razvojni proces. Z izboljšano komunikacijo prek spletnih portalov Graphisoft in aktivnega sodelovanja pri testiranju beta verzij, bodo uporabniki imeli možnost vplivati na izboljšave in dodajanje funkcionalnosti.

V dolgoročnem načrtu Graphisofta je tudi nadgradnja obstoječih orodij za modeliranje in načrtovanje. S poudarkom na optimizaciji procesov in uporabniške izkušnje, podjetje načrtuje dodajanje naprednih funkcij, ki bodo omogočale boljše vizualizacije, analize in simulacije gradbenih projektov. Prav tako bodo razvili rešitve, ki bodo bolj prilagojene specifičnim potrebam različnih panog v gradbeni industriji.

Spremembe in izboljšave, ki jih napoveduje Graphisoft, predstavljajo priložnost za uporabnike, da izkoristijo najnovejše tehnologije in inovacije v gradbeni industriji. Sodelovanje in povratne informacije uporabnikov bodo imeli ključno vlogo pri oblikovanju rešitev.

ROADMAP – Povezava

Skupinski nakup
pred dvigom cen!
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds