Paketi

Bodi v koraku s časom

ARHICAD - BIM

Archicad je vodilna programska oprema za arhitekturno načrtovanje, ki omogoča ustvarjanje natančnih 3D modelov stavb. Z inovativnimi orodji za BIM omogoča učinkovito in celovito projektno vodenje ter optimizira sodelovanje med arhitekti, inženirji in drugimi deležniki. S popolnoma integriranimi rešitvami za načrtovanje, vizualizacijo in analizo, Archicad izboljšuje produktivnost in kakovost arhitekturnih projektov.

twinmotion

TWINMOTION

Twinmotion je napredna vizualizacijska programska oprema, ki omogoča živahne in fotorealistične 3D vizualizacije arhitekturnih projektov v realnem času. S preprostim uporabniškim vmesnikom ustvarite impresivne vizualne predstavitve in animacije.

Enscape vizualizacije

ENSCAPE

Enscape je zmogljiva vtičnica za vizualizacijo v realnem času, ki omogoča takojšen vpogled v arhitekturne modele iz programske opreme, kot je Archicad, Sketchup, Rhino, itd. S svojim enostavnim delovnim tokom omogoča hitro ustvarjanje impresivnih vizualizacij in navideznega sprehoda po prostoru.

Solibri BIM

SOLIBRI

Solibri je napredna platforma za preverjanje in analizo modelov v BIM procesu. Omogoča prepoznavanje in odpravljanje napak ter optimizacijo kakovosti in usklajenosti projektnih podatkov za gradbene projekte.

Sketchup slovenija

SKETCHUP PRO

SketchUp Pro je vsestranska programska oprema za 3D modeliranje, ki omogoča hitro in intuitivno ustvarjanje arhitekturnih in oblikovalskih projektov. S svojimi zmogljivimi orodji in enostavnim uporabniškim vmesnikom je idealna izbira za ustvarjalne profesionalce.

DDS-cad

DDS-cad je specializirana programska oprema za elektro in strojno inštalacijo v gradbeništvu. Omogoča celovito načrtovanje, izračunavanje in dokumentiranje projektov ter izboljšuje učinkovitost in natančnost načrtovanja in izvedbe.

Archiframe

Archiframe je močno orodje za arhitekte in inženirje, ki omogoča celovito modeliranje in analizo lesnih konstrukcij, s poudarkom na natančnosti, enostavnosti uporabe in visoki kakovosti dokumentiranja projekta.

Rhino3D

Rhino je zmogljivo 3D orodje za modeliranje, ki omogoča izdelavo kompleksnih geometrijskih modelov, analizo in vizualizacijo v različnih industrijah, vključno z arhitekturo, industrijskim oblikovanjem in animacijo.

V-ray

V-Ray je vrhunski programski dodatek za 3D računalniško grafiko, ki omogoča fotorealistično renderiranje, osvetlitev in materialne simulacije ter zagotavlja visoko kakovostne vizualne rezultate v različnih industrijah, kot so arhitektura, oblikovanje in vizualni učinki.

Artlantis vizualizacije

Artlantis

Artlantis je programska oprema za renderiranje in vizualizacijo arhitekturnih projektov. Omogoča ustvarjanje foto realističnih slik in animacij z enostavnim uporabniškim vmesnikom ter vgrajenimi naprednimi materiali, svetlobnimi učinki in post-produkcijskimi orodji.

Želite začeti projektirati v BIMu?

Želite začeti projektirati s Archicadom in ne veste kako najbolje in najhitreje implementirati BIM tehnologijo v vaše delovne procese?

MNENJE STRANK