Archicad

Uporabnikom nudimo široko paleto najsodobnejše programske opreme in pomoč pri uporabi

ARCHICAD 27 - Kaj je novega?

Ostanite osredotočeni, oblikujte več. Z močnimi izboljšavami avtomatiziranih delovnih postopkov načrtovanja, dokumentiranja in sodelovanja ter profesionalnimi rešitvami za vizualizacijo se lahko z Archicadom 27 osredotočite na to, kar znate najbolje: na načrtovanje odličnih stavb.

Oglejte si videoposnetek na desni in spoznajte, kako vam Graphisoftove vrhunske rešitve in storitve pomagajo ostati osredotočeni na oblikovanje.

Ostanite osredotočeni, oblikujte več. Z močnimi izboljšavami avtomatiziranih delovnih postopkov načrtovanja, dokumentiranja in sodelovanja ter profesionalnimi rešitvami za vizualizacijo se lahko z Archicadom 27 osredotočite na to, kar znate najbolje: na načrtovanje odličnih stavb.

Oblikovanje

Sprostite svojo ustvarjalnost z vodilno programsko opremo BIM, ki so jo razvili arhitekti, kot ste vi. Z zmogljivimi orodji za algoritemsko načrtovanje in podporo velikim modelom se osredotočite na to, kar znate najbolje – načrtovanje odlične arhitekture.

Vizualizacije

Archicadova profesionalna orodja za arhitekturno vizualizacijo pretvorijo vaše idejne zasnove v prepričljive podobe prihodnjih stavb. Oživite svoje modele, navdušite občinstvo in povabite sodelavce, da sodelujejo z vašimi načrti.

Sodelovanje

Sodelujte s svojo ekipo in drugimi strokami ne glede na to kje ste in pri projektih vseh velikosti in zahtevnosti. Odprti standardi in delovni tokovi pomenijo, da je sodelovanje zagotovljeno – ne glede na to, katero programsko opremo uporabljajo drugi člani ekipe

Dokumentacija

Popolna orodja za izdelavo dokumentacije, ki so vedno pri roki, v kombinaciji z zmogljivim delotokom objavljanja načrtov, ki je skladen z lokalnimi zahtevami BIM, pomenijo, da se lahko osredotočite na svoj projekt in ne na papirologijo.

ARCHICAD 27

DESIGN OPTIONS 27

Preverite vse opcije postavitev, ter izberite ta pravo! 

MALA MALICA

FIND&SELECT - shrani nastavitev

Ste kdaj opazili, da pogosto uporabljate orodje “Find&select” za izbero enakih elementov. Veste, da se priljubljena iskanja lahko shrani?

Odkrite funkcijo
"Attribute Management"

Archicadovo napredno upravljanje atributov z natančno organizacijo projektov skrbi za racionalizacijo projektov…

OBLIKOVANJE

OBLIKOVANJE

Sprostite svojo ustvarjalnost z vodilno programsko opremo BIM, ki so jo razvili arhitekti, kot ste vi. Z zmogljivimi orodji za algoritemsko načrtovanje in podporo velikim modelom se osredotočite na to, kar znate najbolje – načrtovanje odlične arhitekture.

SHELL | www.artechnic.jp | Photo: Nacasa & Partners inc.

VIZUALIZACIJE

VIZUALIZACIJE

Kako do hitrejše odobritve strank? Ustvarjajte osupljive vizualizacije hitro in enostavno, zahvaljujoč profesionalnim izhodnim rešitvam, sodobnim teksturam in pohištvu ter zmogljivim posodobitvam spletnega in namiznega pregledovalnika BIMx.

Orodja za profesionalne vizualizacije vključene v Archicad’s prvevedejo vaše konceptne zasnove v privlačne podobe bodočih zgradb. Vdihnite svojim projektom življenje, navdahnite naročnike in vključite udeležence na projektu v interakcijo.

Povezave do vodilnih zunanjih rešitev za vizualizacije v relanem času kot so Twinmotion, Enscape, 5D Render, Nvidia Omniverse in ostali zagotavljajo odličen prenos vizualnih informacij do naročnikov.

Maxon CineRender / Redshift

CineRender in Redshift sta dva pogona, vključena v vsak Archicad. Visoko zmogljiva orodja za izdelavo vizualizacij omogočta hitro in kakovostno ustvarjanje fotorealističnih slik in animacij v 3D okolju. Uporabite obsežno knjižnico materialov prilagojeno za oba pogona, nastavite osvetlitev vašega modela, ter do podrobnosti nastavite želene opcije ali uporabite v naprej pripravljene scene.

*Redshift pogon je na voljo le za uporabnike s sklenjeno vzdrževalno pogodbo!

 

BIMx

Naj bodo vaše predstavitve najboljše kjerkoli

SODELOVANJE

TEAMWORK

Sodelujte s svojo ekipo in drugimi strokami iz drugega konca sveta pri projektih vseh velikosti in zahtevnosti. Odprti standardi in delovni tokovi pomenijo, da je sodelovanje zagotovljeno – ne glede na to, katero programsko opremo uporabljajo drugi člani ekipe.

BIMcloud Basic – brezplačno vključen v vsako Archicad licenco

BIMcloud – naprednejša verzija z več orodji namenjena bolj zahtevnemu sodelovanju

BIMcloud SaaS – BIMcloud, rešitev “vse v enem” ki gostuje na strežnikih podjetja Graphisoft

VSE NA ENEM MESTU

Archicad je program za arhitekturno oblikovanje, ki omogoča modeliranje, dokumentiranje in vizualizacijo stavb ter sodelovanje med ekipami. Archicad je BIM

DDScad je zmogljiva programska oprema za načrtovanje in analizo 3D modelov elektro in strojnih inštalacij.

BIMcloud je napredna platforma za skupno delo, upravljanje in sodelovanje pri gradbenih projektih.

BIMx je zmogljiva mobilna aplikacija za ogled, navigacijo in interaktivno uporabo modelov zgradb v gradbeni industriji.

DOKUMENTACIJA

DOKUMENTACIJA

Avtomatiziraje si pripravo izdelavo projektne dokumentacije in se posvetite oblikovanju

Pridobite dokumentacije neposredno iz BIM modela in prilagodite videz vašim željam. Razširite svoje projektantske storitve s količinskimi izračuni praktično brez dodatnega napora. Enostavno ustvarjajte razporede in liste z natančnimi informacijami iz modela BIM – nič več napak ali napačnih izračunov. Osredotočite se na arhitekturo in ne na dokumentacijo.

DO NAČRTA Z ENIM KLIKOM

Naj bo oddaja projekta enostavna
S poenostavljenim postopkom izvoza v Archicadu lahko projekte preprosto objavite na spletnih portalih. Ne rabite  čakati, da se objava konča ali dodatno ročno nalagate dokumentacijo na sekundarne portale. Archicad poskrbi za vse to. Izvozi v formatih IFC, PDF, DWG in ostali standardi so hitri in enostavni. 

Povežite se z vodilnimi industrijskimi rešitvami CDE, kot je npr. Aconex, prek odprtih protokolov, ki jih je določil buildingSMART.

Oblikujmo prihodnost